Euro

Η Γεωργία αρνούνταν να βγει για να συνεχιστεί το παιχνίδι με τη Σκωτία!

Η Γεωργία αρνούνταν να βγει από τα αποδυτήρια για να συνεχιστεί το ματς των προκριματικών του Euro με τη Σκωτία, που διακόπηκε λόγω της πλημμύρας στο «Hampden Park» από την έντονη βροχόπτωση!

Φιάσκο άνευ προηγουμένου -όπως ακριβώς το χαρακτηρίζουν και οι Βρετανοί δημοσιογράφοι- στο «Hampden Park», που, ευτυχώς, δεν έφτασε μέχρι τον… τερματισμό! Το παιχνίδι της Σκωτίας με τη Γεωργία, θυμίζουμε, διακόπηκε στο 11ο μόλις λεπτό και με το σκορ στο 1-0 για τους γηπεδούχους, καθώς το γήπεδο πλημμύρισε, μετά την πάρα πολύ έντονη βροχόπτωση, που πλήττει τη Γλασκώβη.

Οι εικόνες από εκεί και πέρα, που ακολούθησαν, έμοιαζαν βγαλμένες από… Ζωσιμάδες, καθώς άνθρωποι του «Hampden Park» έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας ειδικές σκούπες, προσπαθώντας να απομακρύνουν τον πολύ μεγάλο όγκο νερού. Γύρω στις 11 παρά το βράδυ, λοιπόν και ενώ η σέντρα έγινε μία ώρα νωρίτερα σχεδόν, στις 21:45, η βροχή είχε σταματήσει και υπήρχαν διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων για το τι θα γίνει με τον αγώνα. Ο Ούγγρος διαιτητής Ίστβαν Βαντ έκανε μια βόλτα στον αγωνιστικό χώρο και διαπίστωσε, πετώντας την μπάλα στο χορτάρι, πως η κατάσταση ήταν καλύτερη απ' ό,τι μία ώρα νωρίτερα. Αποφάσισε, έτσι, το παιχνίδι να συνεχιστεί στις 23:15. Ωστόσο, ενώ οι Σκωτσέζοι βγήκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο, οι Γεωργιανοί αρνούνταν!

Μετά από λίγη ώρα και ενώ το BBC, που ενημέρωνε λεπτομερώς για όσα απίθανα συνέβαιναν στη Γλασκώβη, ανέλυε τις βαρύτατες ποινές, με τις οποίες απειλείται η εθνική ομάδα του Κβαρατσκέλια αν δεν εμφανιστεί, έγινε γνωστό πως οι Γεωργιανοί αποφάσισαν να βγουν, προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι! Ο τεχνικός της Σκωτίας, μάλιστα, Στιβ Κλαρκ, έκανε χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια του «10 λεπτά», και πράγματι, μετά από ένα δεκάλεπτο οι Γεωργιανοί βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κάτω, φυσικά, από απίστευτες αποδοκιμασίες από τους Σκωτσέζους!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x