Euro 2024

Την πάτησαν -και- από το επιτελείο: Ο απίθανος λόγος για τον οποίο η Δανία τερμάτισε πάνω από τη Σλοβενία!

Δείτε γιατί υπερτερεί η Δανία στην ισοβαθμία με τη Σλοβενία, στον 3ο όμιλο του Euro.

Η αυλαία στον 3ο όμιλο του Euro έπεσε με ισοπαλίες δίχως τέρματα, οι οποίες έστειλαν στα νοκ άουτ την Αγγλία, τη Δανία και τη Σλοβενία, με τη Σερβία από την άλλη να αποχαιρετά το τουρνουά.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι ότι οι Σκανδιναβοί υπερτερούν στην ισοβαθμία με τους Σλοβένους, παρότι οι δύο ομάδες είχαν αμφότερες τρεις ισοπαλίες αλλά και γκολ 2-2!

Αυτό που έπαιξε τον ρόλο του, ήταν οι πόντοι στο πειθαρχικό κομμάτι, με μια γρήγορη ματιά να αποκαλύπτει απόλυτη ισορροπία και σε αυτό το δεδομένο: 6-6.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Βλέπετε, υπήρχε μία ακόμη κάρτα που επηρέασε τους Σλοβένους... Αυτή που είχε πάρει ο παλαίμαχος παίκτης και μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας των Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, Μιλιβόγε Νοβάκοβιτς, στο ματς της 1ης αγωνιστικής με τη Δανία για διαμαρτυρία!

Έτσι, οι πόντοι ήταν εντέλει 7-6 κατά των Σλοβένων, που βέβαια ακόμα και στο 6-6 θα έμεναν πιο πίσω λόγω της καλύτερης θέσης των Δανών στο overall ranking των προκριματικών του θεσμού.

Εκεί όπου η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαν είχε ισοβαθμήσει στην κορυφή του ομίλου με τη Σλοβενία (!) υπερτερώντας λόγω των καλύτερων αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους ματς...







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x