Euro

Oι ενδεκάδες της αναμέτρησης ανάμεσα σε Τουρκία και Γεωργία

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες της αναμέτρησης που ανοίγει το πρόγραμμα του 6ου ομίλου του Euro ανάμεσα σε Τουρκία και Γεωργία.

Με την αναμέτρηση της Τουρκίας κόντρα στη Γεωργία, ανοίγει το πρόγραμμα του 6ου ομίλου του Euro 2024 (EPT-1, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM) .

Κάτι παραπάνω από μια ώρα πριν τη σέντρα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» οι δυο προπονητές, Βιτσέντσο Μοντέλα και Βιλί Σανιόλ, ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι ομάδες τους.

Για την τυπικά γηπεδούχο Τουρκία, ο Ιταλός τεχνικός επιλέγει τον Γκιουνόκ στην εστία με τους Μιλντίρ, Ακαϊντίν, Μπαρντακτσί, Καντίογλου στην τετράδα της άμυνας. Ο Αϊχάν με τον Κιοκτσιού στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Τσαλχάνογλου θα κινείται σε ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα θα αγωνίζεται ο Αρντά Γκιουλέρ από τα δεξιά ο Γιλντίζ αριστερά ενώ ο Γιλμάζ θα είναι στην κορυφή.

Τουρκία (Βιτσέντσο Μοντέλα): Γκιουνόκ- Μιλντίρ, Ακαϊντίν, Μπαρντακτσί, Καντίογλου- Αϊχάν, Κιοκτσιού - Γκιουλέρ, Τσαλχάνογλου, Γιλντίζ- Γιλμάζ

Στον πάγκο: Mπαγιντίρ, Τσακίρ, Τσελίκ, Ντεμιράλ, Γιοκουσλού, Ακτιούρκογλου, Τοσούν, Γιαζιτσί, Καπλάν, Οσκάν, Γιουκσέκ, Κιλικσόι, Αγκιούν, Γιλντιρίμ



Από την άλλη πλευρά ο Βιλί Σανιόλ επιλέγει για τη Γεωργία τον Μαμαρντασβίλι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κβερκβέλια, Κάσια και Ντβάλι στο κέντρο της άμυνας. Ο Κακαμπάτζε σε ρόλο δεξιού μπακ-χαφ, ο Τσιταϊσβίλι στον ίδιο ρόλο αριστερά.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούς οι Κοτσορασβίλι, Μεκβαμπισβίλι και Χακβετάτζε, ενώ στην κορυφή θα αγωνίζονται οι Μικαουτάτζε και Κβαρατσχέλια.

Γεωργία (Βιλί Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι - Κβερκβέλια, Κάσια, Ντβάλι- Κακαμπάτζε, Κοτσορασβίλι, Μεκβαμπισβίλι, Χακβετάτζε, Τσιταϊσβίλι - Μικαουτάτζε, Κβαρατσχέλια

Στον πάγκο: Γκουγκεσασβίλι, Ζίβζιβάτζε, Νταβιτασβίλι, Κβιλιτάια, Γκοτσολεϊσβίλι, Λοτσοσβίλι, Γκβελεσιάνι, Κβεκβεσκίρι, Κιτεϊσβίλι, Αλτουνασβίλι, Σενγκέλια, Λομπγιανίτζε, Ταμπίτζε, Σίγκουα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x