Πορτογαλία

Ετοιμάζεται για τελικό…

Έτοιμη για τον τελικό του πορτογαλικού Κυπέλλου δείχνει η Μπράγκα, η οποία σάρωσε 3-0 στην έδρα της τη Ρίο Αβε στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Η Μπράγκα νίκησε άνετα 3-0 τη Ρίο Αβε εντός έδρας στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του πορτογαλικού Κυπέλλου και βρίσκεται μια «ανάσα» από την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, ενόψει της ρεβάνς της 30ης του μήνα στην έδρα της αντιπάλου της, η οποία πλέον θα πρέπει να αρκεστεί σιγά σιγά στην προσπάθεια να μπει «σφήνα» στις ευρωπαϊκές θέσεις, μέσω της Superliga.

Οι νικητές ήταν στην επίθεση από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης, έχασαν σωρηδόν ευκαιρίες και τετ α τετ και σκόραραν μόλις τρεις φορές, χάρη στο χατ τρικ του Ζε Λουίς στο 16’ μέσα από την περιοχή, στο 33’ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή και στο 51' με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Σε όλα αυτά βοήθησε και η αποβολή του Βίλας Μπόας στο 45’, λόγω της σύρραξης που δημιουργήθηκε μεταξύ των παικτών στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Κρίτσιουκ, Μπαϊάνο, Σάντος, Αντρέ Πίντο, Τζαβάν, Μάουρο, Λουίζ Κάρλος, Πάρδο (72’ Πέδρο Σάντος), Ρούμπεν Μίκαελ (83’ Αλαν), Ράφα Σίλβα, Ζοσέ Λουίς (73’ Εντερ)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x