Ελλάδα

Εθνική: Το βάρος στην τακτική από Παπαδόπουλο - Οι πρώτες σκέψεις ενόψει Γερμανίας

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε άπαντες να προπονούνται σήμερα στο Γκλάντμπαχ και η Εθνική συνεχίζει την προετοιμασία της για το φιλικό με τη Γερμανία.

Την προετοιμασία της, επί γερμανικού εδάφους, για το φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής με τα «πάντσερ» πραγματοποιεί η Εθνική Ομάδα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε και τους 26 ποδοσφαιριστές, να συμμετέχουν σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα, το οποίο διεξήχθη σε ένα από τα δέκα βοηθητικά γήπεδα που διαθέτει η Γκλάντμπαχ.

Ο Έλληνας τεχνικός, πέρα από το δίτερμα που έγινε, δούλεψε στο κομμάτι της τακτικής, θέλοντας να παρουσιάσει μια ομάδα σφιχτή, με τις γραμμές κοντά για να περιορίσει τη Γερμανία.

Σε κάποια σημεία της προπόνησης έδειξε ποιοι μπορεί να είναι οι έντεκα που θα ξεκινήσουν στο φιλικό, με τον Παπαδόπουλο να μην προσανατολίζεται να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τη λογική που είχε η «γαλανόλευκη» επί Γκουστάβο Πογέτ.

Όλα δείχνουν πως λογικά θα παίξουν οι Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος στο κέντρο της άμυνας και οι Ρότα, Γιαννούλης στα άκρα. Φαίνεται πως προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει δύο κλασικούς χαφ (σσ. Κουρμπέλης, Σιώπης) λόγω και της δυναμικής των Γερμανών, ενώ ο Μασούρας θα έχει μια θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Ιωαννίδης στην κορυφή και ο Μπακασέτας θα κινείται πίσω του.

Να σημειωθεί πως η αυριανή και τελευταία προπόνηση θα διεξαχθεί στο «Μπορούσια Παρκ» στις 19:00, ενώ λίγο νωρίτερα (σσ. στις 18:15) θα υπάρξει και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x