Ελλάδα

Με... συνταγή Πογέτ και επιθετικό πνεύμα η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στη Γερμανία

Δείτε την ενδεκάδα με την οποία παρατάσσει την Εθνική Ελλάδος στη φιλική αναμέτρηση με τη Γερμανία ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα, με την οποία θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδος στο σπουδαίο φιλικό με τη Γερμανία (7/6, 21:45, Alpha TV, Novasports, www.sportfm.gr).

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Νίκος Παπαδόπουλος, επιλέγει... συνταγή Πογέτ αλλά και επιθετικό πνεύμα για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, σε σύστημα 4-3-3, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, με τους Ρότα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Γιαννούλη να αποτελούν την τετράδα της άμυνας, από δεξιά προς τα αριστερά. Σε ρόλο εξαριού θα είναι ο Σιώπης, έχοντας μπροστά του τους Μάνταλο και Μπακασέτα, ενώ οι Τζόλης και Μασούρας θα πλαισιώνουν τον Ιωαννίδη στην τριάδα της επίθεσης.

Εθνική Ελλάδος (Νίκος Παπαδόπουλος): Βλαχοδήμος – Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης – Σιώπης, Μπακασέτας, Μάνταλος – Μασούρας, Ιωαννίδης, Τζόλης.

Στον πάγκο για τη «γαλανόλευκη»: Τζολάκης, Αθανασιάδης, Μανδάς, Σάλιακας, Κουλιεράκης , Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Παυλίδης, Ρέτσος, Τσιγγάρας, Λημνιός, Δουβίκας, Κυριακόπουλος, Ντόη, Κώτσιρας.

Η ενδεκάδα της Γερμανίας (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ – Κίμιχ, Τα, Ρίντιγκερ, Μίτελστατ – Άντριτς, Κρόος, Γκιντογκάν – Μουσιάλα, Χάβερτς, Βιρτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x