Ελλάδα

Εθνική Ελπίδων: Ξεπερνάει το «εμπόδιο» των Νήσων Φερόε και κυνηγάει το όνειρο της πρόκρισης!

Η Εθνική Ελπίδων θα αναμετρηθεί με τα Νησιά Φερόε και ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη, αν θέλει η Ελλάδα να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για να καπαρώσει μία από τις πρώτες δύο θέσεις.

Η Εθνική Ελπίδων ρίχνεται και πάλι στη «μάχη» των προκριματικών για το EURO Κ21 και το απόγευμα της Τρίτης (10/09, 19:30) θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα Νησιά Φερόε, για το 9ο παιχνίδι της στον 7ο όμιλο, στο γήπεδο της Κλάκσβικ.

Η Ελλάδα βρίσκεται τέσσερις πόντους μακριά από την πρωτοπόρο Πορτογαλία, η οποία έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ελλάδα και Νήσοι Φερόες θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά, μετά το επιβλητικό 3-0 της Εθνικής στον πρώτο γύρο (16/11/2023). Στόχος είναι το 2/2, διοτί τη δεδομένη στιγμή η Ελλάδα κυνηγάει πέρα από την Πορτογαλία και την Κροατία που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πάνω από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και επίσης με ένα ματς λιγότερο.

Ο αγώνας της Εθνικής για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχει αρχίσει να μοιάζει με «άθλο», όμως με νίκη απέναντι στα Φερόε, αλλά και με την Κροατία στην τελευταία αγωνιστική (15/10), όλα μπορούν να ανατραπούν, για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Εθνική Ελπίδων: Ξεπερνάει το «εμπόδιο» των Νήσων Φερόε και κυνηγάει την πρόκριση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x