Ελλάδα

Η 11άδα της Εθνικής Ελπίδων: Εννέα παίκτες στην αποστολή από Ελλάδα, οι 4 από μεγάλους και… 10 από εξωτερικό!

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Γιάννης Ταουσιάνης για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με τα Νησιά Φερόε στο πλαίσιο των προκριματικών για το EURO Κ21.

Η Εθνική Ελπίδων ρίχνεται και πάλι στη «μάχη» των προκριματικών για το EURO Κ21 και το απόγευμα της Τρίτης (10/09, 19:30) θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα Νησιά Φερόε, για το 9ο παιχνίδι της στον 7ο όμιλο, στο γήπεδο της Κλάκσβικ.

Ο αγώνας της Εθνικής για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχει αρχίσει να μοιάζει με «άθλο», όμως με νίκη απέναντι στα Φερόε, αλλά και με την Κροατία στην τελευταία αγωνιστική (15/10), όλα μπορούν να ανατραπούν, για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη.

Ο τελευταίος πραγματοποιεί απόψε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων και λίγο πριν τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του για την ενδεκάδα, με τους παίκτες από το εξωτερικό να έχουν τον πρώτο λόγο!

Παράλληλα, από τη συνολική αποστολή της ομάδας, οι 9 παίκτες αγωνίζονται στην Ελλάδα, 4 από τους οποίους ανήκουν στους «μεγάλους». Από την άλλη, 10 ποδοσφαιριστές παίζουν στο εξωτερικό, αν και αρκετοί είναι δανεικοί από ελληνικούς συλλόγους.

Ελλάδα (Ταουσιάνης, 4-3-3): Μπαλωμένος (ΠΑΟΚ) – Κουτσογούλας (Πανσερραϊκός), Κωνσταντόπουλος (Μπίρσοτ), Κωστής (Ατλέτικο), Αποστολόπουλος (Ολυμπιακός) – Μεταξάς (Ούλου), Δαρέλας (Ναϊμέγκεν), Κουρφαλίδης (Κοζέντσα) – Νιάρχος (Κόζιτσε), Ζουγλής (Αστέρας Τρίπολης), Κούτσιας (Σικάγο).

Στον πάγκο οι: Γραμματικάκης (Αστέρας Τρίπολης), Κίτσος (Ομόνοια), Τζίμας (Νυρεμβέργη), Μουζακίτης (Ολυμπιακός), Μπελεβώνης (Παναιτωλικός), Μπακούλας (Ολυμπιακός), Καλοσκάμης (Ατρόμητος), Χρυσόπουλος (Ανόρθωση), Τασιούρας (ΠΑΟΚ Β)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x