Ελλάδα

Αισιοδοξία για επιστροφή Φορτούνη στην Εθνική-Κρούση σε Ζαφείρη

Η επαφή Γιοβάνοβιτς-Φορτούνη αφήνει ελπίδες για επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, ενώ γίνονται προσπάθειες να μην χαθεί ο Χρήστος Ζαφείρης.

Καλό φαίνεται πως είναι το κλίμα για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην Εθνική ομάδα. Η επαφή που είχε προαναγγείλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό έγινε και ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού φέρεται να το σκέφτεται με αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στην «γαλανόλευκη». Φαίνεται πως ο Σέρβος προπονητής έδωσε στον Φορτούνη να καταλάβει πως τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα οριστικά, αφού η Εθνική ομάδα έχει σε έναν μήνα τις πρώτες της υποχρεώσεις για το Nations League. Και υπάρχει αισιοδοξία πως το κλίμα έχει αλλάξει και ο Φορτούνης θα φορέσει ξανά το εθνόσημο.

Παράλληλα, από πλευράς ΕΠΟ «δουλεύεται» και η υπόθεση του Χρήστου Ζαφείρη. Ο 20χρονος μέσος είναι αρχηγός στην U21 της Νορβηγίας, αλλά έχει δικαίωμα σε επίπεδο Ανδρών να επιλέξει την Ελλάδα. Την υπόθεση του άσου της Σλάβια Πράγας έχει αναλάβει ο Μάκης Γκαγκάτσης, φυσικά σε συνεννόηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, και προσπαθεί να κερδίσει το «ναι» του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μη χαθεί κι αυτός για το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως ο Λεωνίδας Στεργίου που επέλεξε την Ελβετία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x