Γενικά

Έρχεται με... φόρα στο Περιστέρι η Στρέντα!

Έτοιμη για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο έδειξε η Ντουνάισκα Στρέντα, η οποία επικράτησε 5-1 της Ποχρόνιε και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα Σλοβακίας.

«Σκόρπισε» την Ποχρόνιε και έρχεται με... φόρα στο Περιστέρι η Ντουνάισκα Στρέντα!

Η αντίπαλος του Ατρομήτου στον δεύτερο προκριματικό γύρο, επικράτησε 5-1 της αντιπάλου της και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα Σλοβακίας, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς (σσ. οι Περιστεριώτες είχαν επικρατήσει με 2-1).

Η Στρέντα, η οποία φάνηκε και στο ματς με τον Ατρόμητο πως είναι μια καλή και επιθετική ομάδα άνοιξε το σκορ με έναν εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών που διαθέτει στο ρόστερ της, τον Βίντα στο 4ο λεπτό. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα με τη συμπλήρωση μισής ώρας στο ματς ο Κάλμαρ έγραψε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Ο Αμπντουλραμάν Ταϊβό στο 54’ έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του, με τον Μαζάν δύο λεπτά αργότερα να μειώνει με πέναλτι! Ωστόσο, ο Βίντα ήρθε στο 75ο λεπτό να... επαναφέρει την διαφορά των τριών τερμάτων (4-1), με τον Ραμίρες στο 88’ να διαμορφώνει το εμφατικό 5-1 για την Ντουνάισκα Στρέντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x