Γενικά

Συγκινητικές στιγμές και παιχνίδι με άπαντες νικητές, στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψυχικής Υγείας της ΕΠΟ

Με συγκίνηση, χαρά και παιχνίδι στο οποίο άπαντες ήταν νικητές στο μυαλό και κυρίως στην καρδιά όλων, ολοκληρώθηκε το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψυχικής Υγείας από την ΕΠΟ. Παρών ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ψυχικής υγείας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας διεξήχθη με τη συμπαράσταση και συνεργασία του μη κυβερνητικού φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», από τις 16 ως τις 18 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας.

Συνολικά 160 λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας με τους συνοδούς τους, από 25 Δομές, έπαιξαν ποδόσφαιρο, διασκέδασαν, πανηγύρισαν και κυρίως απόλαυσαν τη συμμετοχή τους.

Οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Ντέμης Νικολαΐδης – ανήμερα των γενεθλίων του, τη 17η του μηνός – και Στέφανος Αβραμίδης ήταν οι καλεσμένοι, ώστε να μιλήσουν στο πρόγραμμα, να προκαλέσουν χαρά στους συμμετέχοντες του πρωταθλήματος και να μοιραστούν στιγμές και συναισθήματα.

Η ΕΠΟ απηύθυνε θερμότατες ευχαριστίες στον Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και στο σωματείο του Άρη Βούλας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x