Πορτογαλία

Επίτιμος διδάκτωρ σε πανεπιστήμιο της Πορτογαλίας ο Σάντος (pic/video)

Νέα τιμή για τον Φερνάντο Σάντος, που αναδείχθηκε επίτιμος διδάκτωρ σε πανεπιστήμιο στην Πορτογαλία και απάντησε σε όσους θεωρούν αποτέλεσμα τύχης την κατάκτηση του Euro 2016.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει κερδίσει την εκτίμηση όλης της Πορτογαλίας με το έργο του στην εθνική ομάδα και την κατάκτηση του Euro 2016. Ένα πανεπιστήμιο που εδρεύει στην περιφέρεια Άλτο Ντούρο, ανακήρυξε τον ομοσπονδιακό τεχνικό επίτιμο διδάκτορα, μια τιμή που ο ίδιος δήλωσε πως δίσταζε να δεχτεί αλλά δεν μπορούσε να αρνηθεί.

inner

Κατά την τελετή, ο 62χρονος προπονητής απάντησε σε όσους θεωρούν την κατάκτηση του τίτλου αποτέλεσμα τύχης. «Πολλοί μπορεί να πιστεύουν πως ήταν τύχη ή ένα θαύμα. Ναι, υπάρχει τύχη και γίνονται θαύματα, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά για να πετύχεις», τόνισε χαρακτηρίζοντας «ηράκλεια» προσπάθεια όλων όσων εργάστηκαν για να έρθει ο άθλος στη Γαλλία.

Όσο για την προπονητική του εξέλιξη; «Η γνώση μου για το ποδόσφαιρο έρχεται από το ταλέντο που μου έδωσε ο Θεός για να καταλαβαίνω το παιχνίδι, αλλά και την εξάσκηση πολλών ετών. Αυτό ενισχύθηκε από τις επιστημονικές γνώσεις μέσω της μελέτης και των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x