Πορτογαλία

Επιβεβαίωσε η Σπόρτινγκ για την αποχώρηση του Ζαρντίμ

Την αποχώρηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από την τεχνική ηγεσία της Σπόρτινκ Λισαβόνας επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο.

Και με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη Μονακό.

Ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί αποχώρησης του Ζαρντίμ σε δηλώσεις του σήμερα στα ΜΜΕ της χώρας.

Μάλιστα, ο Μπρούνο ντε Καρβάλιο, σε αυτές τις δηλώσεις που έκανε, αποκάλυψε ότι στα ταμεία του συλλόγου θα μπει και ένα σεβασμό ποσό. Το ποσό αυτό το όριζε το σχετικό συμβόλαιο που είχε υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές το οποίο και κατέβαλε η ομάδα του πριγκιπάτου.

«Ο προπονητής της Σπόρτινγκ είχε ρήτρα αποδέσμευσης 15.000.000 για την Πορτογαλία ενώ το αντίστοιχο ποσό για το εξωτερικό ήταν 3.000.000 ευρώ.

Αυτό συνέβη με την περίπτωση της Μονακό όπου συμφωνήσαμε. α χρήματα που μπορεί να βάλει η Σπόρτινγκ στα ταμεία της μπορεί να διπλασιαστούν σε περίπτωση που ο Ζαρντίμ υλοποιήσει τους στόχους του στη Μονακό», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x