Γενικά

«Εμπόλεμη ζώνη»: Η... τρομακτική φυσούνα των φιλοξενούμενων στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα!

Μόνο... φόβο μπορεί να προκαλέσει η είσοδος της εκάστοτε φιλοξενούμενης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο το «Rajko Mitic Stadium» του Ερυθρού Αστέρα, διανύοντας την απαρχαιωμένη φυσούνα του γηπέδου!

Ένα ισχυρό «όπλο» στη φαρέτρα του φαίνεται πως διαθέτει ο Ερυθρός Αστέρας στα εντός έδρας παιχνίδια του στο «Rajko Mitic Stadium»!

Εκτός από την «καυτή» και πολλές φορές... κολασμένη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, οι αντίπαλοι, έχουν να διαχειριστούν και έναν ακόμα σημαντικό παράγοντα.

Αυτός δεν είναι άλλος από την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο του «Μαρακανά», μέσω μιας απαρχαιωμένης και εγκαταλελειμμένης φυσούνας, που δεν είναι υπερβολή να την παρομοιάσουμε σαν «χαρακώματα» εμπόλεμης ζώνης!

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, οι παίκτες της εκάστοτε φιλοξενούμενης ομάδας περνούν από ένα στενό και σκοτεινό τούνελ, υπό την προστασία δεκάδων ένστολων αστυνομικών, διασχίζοντας μια αρκετά μεγάλη απόσταση, στην οποία μάλιστα κατεβαίνουν και σκαλιά ανάμεσα σε μισογκρεμισμένους τείχους γεμάτους γκράφιτι!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x