Γενικά

«Fake News»: Η αντίδραση του Εμπαπέ στην είδηση για υπόθεση βιασμού σε ξενοδοχείο που διέμενε

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απάντησε μέσω «Χ» στην είδηση πως η αστυνομία της Σουηδίας ερευνά υπόθεση βιασμού γυναίκας σε ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη όπου διέμενε με την παρέα του.

Σύμφωνα με την έγκυρη σκανδιναβική εφημερίδα Aftonbladet, η αστυνομία της Σουηδίας ερευνά υπόθεση βιασμού στο κέντρο της Στοκχόλμης το βράδυ της Πέμπτης (10/10). Μάλιστα, ειδικοί βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (14/10) σε ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Κιλιάν Εμπαπέ με την παρέα του, προκειμένου να εξετάσουν τον χώρο και να συλλέξουν στοιχεία για το σοβαρό αυτό γεγονός.

Όπως είναι λογικό, η «εμπλοκή» του ονόματός του σε μία τόσο σοβαρή υπόθεση, έφερε την άμεση αντίδραση μέσω social media από τον Γάλλο επιθετικό. Ο Εμπαπέ πήρε θέση στο «X», τονίζοντας πως πρόκειται για ψευδή είδηση και μάλιστα πως το τάιμινγκ δεν είναι τυχαίο, αφήνοντας «αιχμές» για την Παρί!

«Fake News. Γίνεται τόσο προβλέψιμο, την παραμονή της επιτροπής, εντελώς τυχαία», ανέφερε συγκεκριμένα ο Εμπαπέ. Ο Γάλλος διεθνής αναφέρεται στην αυριανή (15/10) συνέχειας της διαμάχης του με την Παρί Σεν Ζερμέν ενώπιον της κοινής επιτροπής προσφυγών της γαλλικής επαγγελματικής λίγκας (LFP), μετά την προσφυγή του παριζιάνικου συλλόγου για την υπόθεση των 55 εκατομμυρίων ευρώ σε απλήρωτους μισθούς και άλλα μπόνους που ζητά ο παίκτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x