Ελλάδα

Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στο Euro 2025 η Εθνική ομάδα Γυναικών!

Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας μας, η Εθνική ομάδα Γυναικών έμεινε στην εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με το Βέλγιο, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα playoff του Euro 2025!

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν η Εθνική ομάδα Γυναικών και το Βέλγιο, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον πρώτο γύρο των playoff του EURO 2025!

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση και πολύ καλό ρυθμό, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε στην εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στις Βελγίδες στο «Γεντί Κουλέ», παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Η ομάδα του Αλέξη Κατηκαρίδη μπορεί να περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο, αμυντικά πήρε εξαιρετικό βαθμό, κρατώντας τις σαφώς ποιοτικότερες φιλοξενούμενες στο μηδέν.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Δήμητρα Γιαννακούλη, με την τερματοφύλακα της ΑΕΚ να... κατεβάζει ρολά και να κρατά όρθια την Εθνική μας σε αρκετές περιπτώσεις!

Πλέον, τα πάντα για την πρόκριση θα κριθούν την ερχόμενη εβδομάδα στη ρεβάνς του Βελγίου (29/10, 21:15), εκεί όπου η «γαλανόλευκη» θα ψάξει μια ιστορική υπέρβαση για την πρόκριση στα τελικά των playoffs της διοργάνωσης!

Θυμίζουμε πως ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει εκείνον που θα προκύψει από το Ουκρανία-Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x