Stoiximan Super League

Έγινε «αφεντικό» και συνεχίζει

Το προβάδισμα για την πρωτιά στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας έχει πλέον στα χέρια του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται να το διαχειριστεί κατάλληλα για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο του.

Την ανατροπή του περασμένου Σεπτεμβρίου με αντίπαλο πάλι την ΑΕΚ θυμήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 2-1 στη χθεσινή αναμέτρηση που διεξήχθη στην άδεια Τούμπα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο για τους Θεσσαλονικείς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ στο 44’ με το γκολ του Γιόχανσον.

Στην επανάληψη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέβασε αισθητά την απόδοσή του, διεκδίκησε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι και στο 62’ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ροντρίγκες.

Τη διαφορά στη χθεσινή αναμέτρηση έκανε ο Μυστακίδης, ο οποίος αποδείχθηκε η «χρυσή αλλαγή» του Βλάνταν Ίβιτς και σκόραρε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε, έγινε το «αφεντικό» για την πρωτιά στα πλέι οφ και πλέον είναι στο δικό του χέρι να πετύχει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Την Κυριακή οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και θέλουν ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα, με το οποίο θα βάλουν γερές βάσεις για την επίτευξη του στόχου τους.

Στη διάθεση του Ίβιτς αναμένεται να επιστρέψει ο Μακ, ο οποίος χθες έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης και μένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Μιγκέλ Βίτορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x