Stoiximan Super League

Έφεση θα ασκήσει ο Ατρόμητος για την τιμωρία της έδρας

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε η έδρα του Ατρομήτου για όσα είχαν γίνει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τους Περιστεριώτες να είναι έτοιμοι να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης.

Ο πέλεκυς ήταν βαρύς για τον Γιώργο Σπανό, στον οποίο επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, για όσα είχαν γίνει στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, αν η τιμωρία του προέδρου του Ατρομήτου ήταν αναμενόμενη, σίγουρα κανείς δεν περίμενε να τιμωρηθεί η έδρα με μία αγωνιστική όπως και έγινε.

Στον Ατρόμητο θεωρούν ότι εξαντλήθηκε η αυστηρότητα με τη συγκεκριμένη απόφαση, αφού δεν γράφτηκε πουθενά από το διαιτητή τίποτα περί μαζικής επίθεσης οπαδών.

Έτσι, οι Περιστεριώτες θα ασκήσουν έφεση για την απόφαση, ώστε να γλυτώσουν την τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Κοινοποιήθηκε σήμερα στην ΠΑΕ Ατρόμητος η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Ολυμπιακός (9η αγωνιστική).

Η ομάδα μας εκτιμά την απόφαση ως ιδιαιτέρως αυστηρή και θα ασκήσει έφεση στο αρμόδιο Δευτεροβάθμιο Όργανο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x