Stoiximan Super League

Δυσκολίες και υπομονή

Μετά τα ματς των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro αναμένονται οι απαντήσεις των Σπάχιτς-Σίβοκ, όμως και οι δύο υποθέσεις –όπως και εκείνη του Σιανί– παραμένουν δύσκολες για τον Παναθηναϊκό.

Σε πρώτο πλάνο παραμένει για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση της απόκτησης ενός βασικού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα πρέπει να έχει ενσωματωθεί στην ομάδα μέχρι το τέλος Ιουνίου – αρχές Ιουλίου.

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολούνται ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος, οι οποίοι έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους εκπροσώπους διάφορων ποδοσφαιριστών, με τους Σίβοκ, Σπάχιτς και Σιανί να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», και οι τρεις υποθέσεις παρουσιάζουν δυσκολίες (η καθεμία ξεχωριστά), όμως όλα δείχνουν πώς θα ξεκαθαρίσουν μετά τους προσεχείς αγώνες των εθνικών ομάδων και τότε αναμένονται οι οριστικές απαντήσεις τουλάχιστον των δύο εκ των τριών ποδοσφαιριστών.

Τα πράγματα είναι δύσκολα για το «τριφύλλι», αφού ο Σίβοκ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και οι απαιτήσεις του – τουλάχιστον αυτή τη στιγμή – δεν πέφτουν κάτω από το 1,3 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά του, ο Σπάχιτς φέρεται να περιμένει πρόταση από την Τουρκία για να βρει το 1 εκατ. ευρώ που ψάχνει για το συμβόλαιό του.

Τέλος, ο Σιανί φαίνεται να είναι η πιο εφικτή από όλες τις υποθέσεις, αφού το κασέ του αγγίζει τις 700 με 800 χιλιάδες ευρώ, αλλά και πάλι εκείνος φέρεται να επιθυμεί να αγωνιστεί στη Γαλλία ή την Αγγλία και ίσως να χρειαστεί να περιμένει αρκετές μέρες μία τέτοια πρόταση.

Εφόσον δεν προκύψει κάτι με τις προαναφερθείσες υποθέσεις, τότε οι «πράσινοι» θα ενεργοποιήσουν τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που εξετάζουν υπό άκρα μυστικότητα και τα ονόματά τους αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς η διοίκηση καθημερινά δέχεται προτάσεις από μάνατζερ διάφορων παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x