Stoiximan Super League

Δύο πιθανές επιστροφές για Παναθηναϊκό

Επαναφέρει τον Λούκας Εβαντζελίστα στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ηρακλή ο Αντρέα Στραματσόνι. «Χλωμό» για Τελάντερ, παίζει ο Μολέδο, πιθανή η επιστροφή του Σάντσεθ.

Αλλαγές ετοιμάζει ο Αντρέα Στραματσόνι, καταστρώνοντας τα πλάνα του για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (19/03, 19:30) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Αναγκαστική είναι αυτή στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεν θα αγωνιστεί ο Πράνιτς, ο οποίος υπέστη σύσπαση στον δεξιό προσαγωγό, αλλά δεν υπολογιζόταν ούτως ή άλλως, διότι είναι τιμωρημένος και τη θέση του Κροάτη θα πάρει ο Νάνο.

Ο Ιταλός τεχνικός έδειξε στην προπόνηση της Πέμπτης ότι σκοπεύει να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τον Λούκας Εβαντζελίστα που είχε ανοίξει το σκορ στο 8ο λεπτό του ματς με τον Ατρόμητο και δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό. Μένει να δούμε σε ποια θέση θα αγωνιστεί, καθώς ο Λούκας Βιγιαφάνιες δείχνει πλέον να είναι σε θέση να αγωνιστεί, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να αγωνιστεί και πάλι ο Μολέδο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη, ενώ λίγες είναι οι πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή ο Τελάντερ, καθώς έκανε ατομικό και στην τελευταία προπόνηση. Υπάρχει πιθανότητα να είναι παρτενέρ του ο Σέρχιο Σάντσεθ, που τέθηκε off στις 7 Ιανουαρίου στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλλον, όπως θα αγωνιστεί ο Κουτρουμπής δίπλα στον Βραζιλιάνο στόπερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x