Πορτογαλία

Δυνατό «μπάσιμο» για Μήτρογλου από ομάδα της Πρέμιερ

Χθες πορτογαλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Μήτρογλου συμφώνησε προφορικά με τη Μπενφίκα ως το 2020. Όμως φαίνεται πως ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ, κάνει δυνατό μπάσιμο για την απόκτηση του.

Ο Κώστας Μήτρογλου φαίνεται σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, να έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Μπενφίκα για συμβόλαιο ως το 2020, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 1,9 εκ. ευρώ το χρόνο.

Μάλιστα, οι «αετοί» εμφανίζονται διατεθειμένοι να καταβάλουν το ποσό των 7 εκ. ευρώ μέχρι το τέλος Μαΐου, το οποίο έχει συμφωνηθεί με τη Φούλαμ από το περασμένο καλοκαίρι ως οψιόν αγοράς.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Live Sport», ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του 28χρονου Έλληνα επιθετικού, τον οποίο μάλιστα είναι διατεθειμένοι να... χρυσώσει.

Η ομάδα της Πρέμιερ που εμφανίζεται να θέλει τον «Μητρογκόλ» φαίνεται να προσφέρει το ποσό των 15,2 στη Φούλαμ, καθώς και το ποσό των2 εκ. ευρώ στον παίκτη ετησίως.

Βέβαια, όλα είναι στο χέρι της Μπενφίκα, αφού έχει έγγραφο το οποίο αποδεικνύει πως αν πληρώσει τα χρήματα της οψιόν μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα, θα κάνει δικό της τον παίκτη.

Πάντως, η Φούλαμ πιέζει τον Μήτρογλου να κάνει υπομονή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Πρέμιερ που κατέθεσε πρόταση στους «κότατζερς» ενημέρωσε ότι θα κινηθεί προς τα τέλη Μαΐου, αφού ο βασικός επιθετικός της είναι προς πώληση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x