Stoiximan Super League

Δίνει μεγάλη μάχη για Σα η ΑΕΚ

Νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Ορλάντο Σα έχει καταθέσει η ΑΕΚ στη Ρέντινγκ. Πληροφορίες πως αυτή αγγίζει το ένα εκατ. ευρώ. Αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης.

Το καλύτερο δυνατό κάνουν στην ΑΕΚ για να μπορέσουν να αποκτήσουν τον Ορλάντο Σα, τον παίκτη με τον οποίο επιθυμεί ο Γκουστάβο Πογέτ να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της «Ένωσης».

Χθες βρετανικό δημοσίευμα αποκάλυψε πως ο «Δικέφαλος» κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ, η οποία αγγίζει τις 800.000 ευρώ μαζί με ένα ποσοστό μεταπώλησης 40%.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ» υποστηρίζει πως στην τελευταία κουβέντα που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες, η «κιτρινόμαυρη» πρόταση ξεπέρασε το 1 εκατ. ευρώ!

Αυτό όμως σημαίνει ότι μειώθηκε και το ποσοστό μεταπώλησης του 27χρονου ακραίου, ο οποίος έχει προσελκύσει επίσης το ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του ποδοσφαιριστή μπορεί να παίξει και η γνωριμία του με τον Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος τον ξέρει πολύ καλά από τη θητεία του στην Premier League, με τις εξελίξεις να δρομολογούνται άμεσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x