Stoiximan Super League

Δεν ρισκάρει ο Μάρκο Σίλβα

Προσοχή στον Αστέρα Τρίπολης συνιστά ο Μάρκο Σίλβα, που ετοιμάζει τους «βασικούς» για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου. Επέστρεψε άπραγος ο Φινμπόγκασον, συνεχίζονται τα σενάρια για Μας.

Ο Μάρκο Σίλβα θεωρεί «παγίδα» τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου την Τετάρτη (19:30).

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους Αρκάδες και για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να κάνει αλλαγές. Όλα-πάντως-δείχνουν πως ο Στέφανος Καπίνο θα είναι σε ένα ακόμη ματς Κυπέλλου βασικός γκολκίπερ αντί του Ρομπέρτο, ενώ το πιθανότερο είναι ο Φελίπε Πάρντο να προφυλαχθεί λόγω μιας ενόχλησης που έχει στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον επέστρεψε χθες από το εξωτερικό χωρίς νεότερα για την υπόθεση της αποχώρησής του, που πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Ισλανδός φορ δεν θέλει να παίξει στο MLS και το Μόντρεαλ (που προσφέρει 7 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Σοσιεδάδ) προτιμώντας να πάει στην Άουγκσμπουργκ.

Στο μεταξύ, από την Αργεντινή επιμένουν πως η Σαν Λορέντσο περιμένει πρόταση για τον Εμανουέλ Μας, ωστόσο τόσο για τον 27χρονο αριστερό μπακ, όπως και για οποιονδήποτε άλλο παίκτη η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι σαφής: δεν θα γίνει καμία μεταγραφή το χειμώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x