Γερμανία

Χένες: «Αστείο της χρονιάς το οφσάιντ του Γκορέτσκα»

Σκληρή κριτική άσκησε στην, σωστή έστω και για… χιλιοστά, απόφαση του Μάνουελ Γκρέφε να ακυρώσει το γκολ του Λέον Γκορέτσκα ο Ούλι Χένες, μετά το 0-0 της Μπάγερν Μονάχου στη Λειψία.

Η Μπάγερν Μονάχου προηγήθηκε στη Λειψία, στο 55ο λεπτό του αγώνα, με τον Λέον Γκορέτσκα να σκοράρει με εντυπωσιακό βολ πλανέ! Νωρίτερα, είχε παρεμβληθεί το πόδι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με αποτέλεσμα ο Μάβνουελ Γκρέφε να ακυρώσει -σωστά έστω και αν μιλάμε για παράβαση… χιλιοστού- το γκολ του Γερμανού μέσου και το ματς να λήξει ισόπαλο, χωρίς σκορ…

Παρόλα αυτά, ο Ούλι Χένες δεν ανησυχεί ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής και του εντός έδρας παιχνιδιού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. «Είμαι αρκετά χαλαρός. Αν η ομάδα παίξει όπως σήμερα, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Θα κοιμηθώ καλά επειδή ξέρω πως, όταν παλεύουν έτσι και τα δίνουν όλα όπως σήμερα, θα είμαστε πρωταθλητές Γερμανίας το Σάββατο», σχολίασε ο πρόεδρος των Βαυαρών.

Παράλληλα, όμως, ο Χένες αναφέρθηκε και στην περίπτωση του ακυρωθέντος τέρματος του Γκορέτσκα, κάνοντας λόγο για «αποκαλούμενο οφσάιντ» και θεωρώντας τη χρήση του VAR ως «το αστείο της χρονιάς»!

«Αυτό δεν ήταν ένα ξεκάθαρο λάθος. Η χρήση του βίντεο γίνεται για να διορθώσει μια ξεκάθαρα λανθασμένη απόφαση. Εδώ (σ.σ. οι δύο παίκτες) ήταν στο ίδιο ύψος», συμπλήρωσε επί του θέματος ο «ισχυρός άνδρας» της Μπάγερν.

Δείτε την φωτογραφία με τη σχετική φάση και... κρίνετε μόνοι σας:
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x