Γερμανία

Υποψήφιος για ομοσπονδιακός ο Φλικ, μετά το «όχι» του Κλοπ!

Το όνομα του Χάνζι Φλικ «παίζει» δυνατά για την διαδοχική του Γιόαχιμ Λεβ στην εθνική Γερμανίας, μετά την απόφαση του Γίργκεν Κλοπ να μείνει στη Λίβερπουλ.

Η απόφαση του Γιόαχιμ Λεβ να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Γερμανίας, μετά το επόμενο Euro, αφήνει ανοιχτή την θέση του πάγκου των «πάντσερ».

Μάλιστα, σημερινό ρεπορτάζ στην Γερμανία της εφημερίδας «Bild» επισημαίνει ότι οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας δεν έχουν κατασταλάξει ως προς το ποιος θα είναι ο διάδοχός του.

Ωστόσο, μετά την δήλωση-απόρριψη του Γίργκεν Κλοπ για την θέση ομοσπονδιακού εκλέκτορα, που έχει συμβόλαιο με την Λίβερπουλ ως το 2023 και θέλει αν το τιμήσει όπως είπε, το όνομα του Χάνζι Φλικ «παίζει» πλέον δυνατά!

Κι αυτός δεσμεύεται με σύμβαση διάρκειας έως το 2023 με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αφενός οι εντάσεις του με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς για τον σχεδιασμό του ρόστερ των Βαυαρών, αφετέρου η αποχώρηση του νούμερο ένα υποστηρικτή του στην ομάδα, του Καρλ Χάντς Ρουμενίγκε, το καλοκαίρι αφήνουν τα πάντα ανοιχτά…

Βέβαια, αν αυτό συμβεί και ο Φλικ πάει στην εθνική, παραμένει ένα θέμα το αν η Μπάγερν θα ζητήσει αποζημίωση, όπως έκανε η Γκλάντμπαχ με τον Μάρκο Ρόζε και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ και ο 56χρονος τεχνικός θα κληθεί να δεχθεί μια γενναία μείωση αποδοχών.

Άλλα ονόματα υποψηφίων φέρονται να είναι αυτά του νυν βοηθού του Λεβ, Όλιβερ Ζοργκ, του προπονητή της Κ21 Στέφαν Κουντς, αλλά και των Ραλφ Ράνγκνικ και Λόταρ Ματέους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x