Γερμανία

Συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Σανέ ο Σαλιχάμιτζιτς

Επαφή με το γραφείο που εκπροσωπεί τον Λιρόι Σανέ, ο οποίος… καίει τη Μπάγερν Μπνάχου, είχε την περασμένη εβδομάδα ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, σύμφωνα με ρεπορτάζ γερμανικής εφημερίδας.

Τη… μυστική συνάντηση προ εβδομάδος του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς με τους εκπροσώπους του γραφείου που μανατζάρει τον Λιρόι Σανέ αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild».

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου εξακολουθεί να δουλεύει σκληρά την μεταγραφή του Γερμανού εξτρέμ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι ως το καλοκαίρι του 2021 αλλά βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Βαυαρών για τη νέα σεζόν!

Ωστόσο, σύμφωνα με το ιδιο κείμενο, η Μπάγερν θα βρει μπροστά της τοσο τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και τη Μπαρτσελόνα, που φέρονται να ενδιαφέρονται κι εκείνες για την απόκτηση του 24χρονου άσου…

Παράλληλα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα καταγράφεται η επιθυμία του Σαλιχάμιτζιτς να λειτουργήσει χωρίς την παρουσία του Χάνσι Φλικ στο εν λόγω ραντεβού, με τον προπονητή των νταμπλούχων Γερμανίας να είναι μεγάλος… φαν του Τίμο Βέρνερ για την ενίσχυση της «εμπροσθοφυλακής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x