Γερμανία

Κλείνει στην Στουτγκάρδη ο Ντεμίροβιτς

Τα τυπικά απομένουν μόνο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ερμεντίν Ντεμίροβιτς από την Άουγκσμπουργκ στη Στουτγκάρδη, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τρίτη (16/07).

Παίκτης της Στουτγκάρδης θα πρέπει να θεωρείται ο Ερμεντίν Ντεμίροβιτς, σύμφωνα με όσα γράφονται στον γερμανικό Τύπο τις τελευταίες ώρες.

Ο Βόσνιος επιθετικός της Άουγκσμπουργκ πέρασε με επιτυχία τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και βρίσκεται μια ανάσα από την ένταξή του στο ρόστερ των Σουηβών.

Συγκεκριμένα, όπως λέει το «Kicker», που επικαλείται πληροφορίες, απομένει να διευθετηθούν μόνο κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες ανάμεσα στις δύο ομάδες και να κλείσει η μεταγραφή του Ντεμίροβιτς.

Με τον 26χρονο σέντερ φορ και πρώτο σκόρερ της ομάδας από την Βαυαρία, με 15 τέρματα την περυσινή σεζόν, αλλά και 10 ασίστ, να υπογράφει το συμβόλαιό του με τη Στουτγκάρδη την Τρίτη (16/07), να ανακοινώνεται και ακολούθως να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

H Άουγκσμπουργκ θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 21 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ υπάρχει και συμφωνία για επιπλέον 5, με την μορφή μπόνους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x