Γερμανία

Στην λίστα της Στουτγκάρδης ο Φούντας

Ρεπορτάζ στη Γερμανία αναφέρει ότι η Στουτγκάρδη έχει έρθει σε επαφή με τον Ταξιάρχη Φούντα, προκειμένου να τον αποκτήσει από τη Ραπίντ Βιέννης, δίνοντας γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Με την αποχώρηση του Μάριο Γκόμες από το ρόστερ στο τέλος της σεζόν, η Στουτγκάρδη αναμένεται να βγει στην αγορά το καλοκαίρι, για να αναζητήσει έναν ακόμα επιθετικό.

Μια από τις περιπτώσεις που έχουν ήδη εξετάσει οι Σουηβοί φαίνεται πως είναι και αυτή του Ταξιάρχη Φούντα της Ραπίντ Βιέννης, σύμφωνα τουλάχιστον με ρεπορτάζ του έγκυρου περιοδικού «Kicker»!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Στουτγκάρδη έχει ψάξει την περίπτωση του 24χρονου άλλοτε άσου της ΑΕΚ, ενώ έχει επικοινωνήσει και μαζί του, για να τον ενημερώσει σχετικά με την προοπτική συνεργασίας τους…

Ο ίδιος ο Φούντας δεν φέρεται να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στα γερμανικά γήπεδα, μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από την Τρίτη κατηγορία και την Ζόνενχοφ Γκόσασπαχ, τη σεζόν 2017/18.

Πάντως, ο Έλληνας επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ραπίντ μέχρι το 2022, με την οποία μετράει 17 γκολ σε 24 ματς φέτος, ενώ η αυστριακή ομάδα θα αξιώσει ένα ποσό γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x