Γερμανία

Σάλκε: Γκρος μέχρι το τέλος της σεζόν και… βλέπουμε

Η Σάλκε αναμένεται να προσφέρει στον Κρίστιαν Γκρος συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας κι ανάλογα την πορεία της στην Bundesliga θα επανεξεταστεί η συνεργασία τους.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κρίστιαν Γκρος θα είναι ο διάδοχος του Χουμπ Στέφενς στην τεχνική ηγεσία της Σάλκε, με τον Ελβετό προπονητή να γίνεται ο… τέταρτος που κάθεται φέτος στον πάγκο των «βασιλικών μπλε»!

Συγκεκριμένα, η σεζόν ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη με τον Νταβίντ Βάγκνερ, για να τον διαδεχθεί ο Μάνουελ Μπάουμ και να μεσολαβήσει ο Στέφενς.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Γερμανία, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο Γκρος θα υπογράψει συμβόλαιο με την Σάκε με διάρκεια μόλις έξι μηνών και μικρές σχετικά οικονομικά απολαβές.

Ενώ ανάλογα με την πορεία της ομάδας από το Γκελζενκίρχεν στο πρωτάθλημα και το αν θα «σώσει» την κατηγορία, στο τέλος της χρονιάς θα υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας των δύο πλευρών…

Η Σάλκε είναι χωρίς νίκη εδώ και 29 αγωνιστικές στην Bundesliga, ενώ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα, αν ο 66χρονος κόουτς καταφέρει και την γλιτώσει από τον υποβιβασμό, τότε θα λάβει μπόνους… επταψήφιου ποσού!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x