Γερμανία

Πήρε θέση για την ένσταση της Φράιμπουργκ ο Νάγκελσμαν

Κάθετα αντίθετος με την απόφαση της Φράιμπουργκ να καταθέσει ένσταση για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Μπάγερν, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής των Βαυαρών.

Δηλώσεις σχετικά με την απόφαση της Φράιμπουργκ να καταθέσει ένσταση για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τους Βαυαρούς για την 28η αγωνιστική της Bundesliga, έκανε ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

O 34χρονος μίλησε με σκληρή γλώσσα για τη συγκεκριμένη ενέργεια από πλευράς Φράιμπουργκ, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι.

«Εγώ θα είχα εισηγηθεί στην ομάδα μου να μην κάνει ένσταση. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό η Φράιμπουργκ. Χρησιμοποιούν ένα λάθος του αντιπάλου για να πάρουν τους βαθμούς, εξαιτίας της μεγάλης πίεσης που τους έχει ασκηθεί από τους φιλάθλους και τους χορηγούς τους. Δεν είναι ότι θα είχαν βάλει δύο γκολ σε αυτά τα δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να αισθάνεστε περήφανοι αν βγείτε στην Ευρώπη χάρη σε τρεις βαθμούς που δεν καταφέρετε να πάρετε στο γήπεδο. Πλέον, όλα εξαρτώνται από το αθλητικό δικαστήριο. Δεν είμαι δικαστής, αλλά κατά την γνώμη μου μόνο μία απόφαση θα είναι η σωστή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Φράιμπουργκ κατέθεσε επίσημη ένσταση την περασμένη Δευτέρα (4/4), ενώ η απόφαση του αθλητικού δικαστηρίου αναμένεται μέσα στην εβδομάδα. Πάντως, σύμφωνα με τους κανονισμούς του γερμανικού ποδοσφαίρου, όποια ομάδα βρεθεί με 12 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, τιμωρείται χάνοντας το ματς στα χαρτιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x