Γερμανία

Μπάγερν Μονάχου: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μουσιάλα

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε σήμερα (10/10) ότι ο Τζαμάλ Μουσιάλα έχει προσβληθεί από Covid-19, μπήκε σε απομόνωση και θα λείψει -λογικά- από τα ματς με Πλζεν και Φράιμπουργκ.

Νέο πλήγμα στη Μπάγερν Μονάχου λόγω κορωνοϊού, μετά τους Μάνουελ Νόιερ, Λέον Γκορέτσκα, Γιόσουα Κίμιχ και Τόμας Μίλερ, με τον Τζαμάλ Μουσιάλα να προστίθεται στη λίστα με τα «θύματα»!

Οι Βαυαροί έκαναν σήμερα (10/10) γνωστό ότι ο Γερμανός άσος, που μετράει επτά τέρματα και οκτώ ασίστ ήδη φέτος, όντας από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες τους, έχει προσβληθεί από τον Covid-19.

Ο Μουσιάλα -o οποίος έπαιξε και στο πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ- είναι καλά στην υγεία του, ενώ έχει τεθεί ήδη σε καραντίνα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Μπάγερν.

Ωστόσο, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο στη Βαυαρία, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός θα χρειαστεί μίνιμουμ πέντε ημέρες για να επανέλθει στην δράση.

Χάνοντας έτσι τις αναμετρήσεις της πρωταθλήτριας Γερμανίας με Βικτόρια Πλζεν και Φράιμπουργκ, σε Champions League και Bundesliga, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x