Γερμανία

Παίρνει και Κόστα από τη Γιουβέντους η Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου κλείνει τον Ντούγκλας Κόστα από τη Γιουβέντους, με τη μορφή του δανεισμού για έναν χρόνο, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ.

Το μεταγραφικό… ντεμαράζ της Μπάγερν Μονάχου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς για να κλείσουν οι «τρύπες» στο ρόστερ ενόψει μιας ακόμα απαιτητικής σεζόν που περιμένει τους Βαυαρούς.

Έτσι λοιπόν, μετά τον Μαρκ Ρόκα που ανακοινώθηκε, τον ’Ερικ Μαξίμ Τσούπο-Μοτίνγκ ο οποίος θεωρείται «κλεισμένος», αλλά και τον Μπουνά Σαρ για τον οποίοι η Μπάγερν τα έχει βρει σε όλα με τη Μαρσέιγ, το επόμενο «χτύπημα» της Μπάγερν ακούει στο όνομα Ντούγκλας Κόστα!

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γιουβέντους ως το καλοκαίρι του 2022 αναμένεται να μετακομίσει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ως δανεικός ως το τέλος της σεζόν, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ σε Γερμανία και Ιταλία…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κόστα αγωνίστηκε στη Μπάγερν για μια διετία, μετρώντας 50 συμμετοχές, οκτώ τέρματα και 20 ασίστ, προτού μετακινηθεί στην «γηραιά κυρία» το 2017, αρχικά ως δανεικός και μετά με κανονική μεταγραφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x