Γερμανία

Μεταγραφή με διπλό ρεκόρ: Πήρε Ντεμίροβιτς από Άουγκσμπουργκ η Στουτγκάρδη

Η μετακίνηση του Εμεντίρ Ντεμίροβιτς από την Άουγκσμπουργκ στη Στουτγκάρδη, που ανακοινώθηκε σήμερα (16/07), συνιστά ρεκόρ τόσο εσόδων όσο και… εξόδων για τις δύο γερμανικές ομάδες.

Και με τη… βούλα παίκτης της Στουτγκάρδης είναι από σήμερα (16/07) ο Εμεντίρ Ντεμίροβιτς, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να παραχωρείται από την Άουγκσμπουργκ.

Με τον Βόσνιο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2028 με τους Σουηβούς και ταυτόχρονα να γράφει το όνομα του στην ιστορία…

Καθώς, με τα 20 εκατομμύρια ευρώ συν πέντε με την μορφή μπόνους -δύο εκ των οποίων θεωρούνται δεδομένα- που κόστισε, ο Ντεμίροβιτς έγινε το πιο ακριβό απόκτημα όλων των εποχών για την Στουτγκάρδη, αφήνοντας πίσω του Οζάν Κάμπακ με τα 11,5 εκατομμύρια ευρώ, από το 2019!

Παράλληλα, δε, ο 26χρονος σέντερ φορ έγινε η πιο ακριβή πώληση για την ομάδα της Βαυαρίας, προσπερνώντας τον «δικό μας», Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, που μετακόμισε από την Άουγκσμπουργκ στην Τσέλσι έναντι σχεδόν 20 εκατομμυρίων ευρώ, το 2015…

Ο Ντεμίροβιτς είχε πέρυσι 15 τέρματα και εννιά ασίστ σε 33 συμμετοχές στην Bundesliga.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x