Γερμανία

Λημνιός: «Περιμένω την ευκαιρία μου, ξέρω τις ικανότητες μου»

Στον λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει ως τώρα στην Κολωνία αναφέρθηκε ο Δημήτρης Λημνιός εκφράζοντας την πίστη ότι θα… γυρίσει η κατάσταση.

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Κολωνίας, στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ που γυρίζουν οι «τράγοι» παραχώρησε ο Δημήτρης Λημνιός, καταγράφοντας την δύσκολη κατάσταση που βιώνει.

Μάλιστα, ο 22χρονος διεθνής εξτρέμ ήταν στο σπίτι του και παρακολουθούσε το ματς της Κολωνίας με την Σάλκε στην τηλεόραση, όταν έγιναν τα γυρίσματα…

«Θα πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Είναι πολύ δύσκολη αυτή η περίοδος για μένα. Νομίζω ότι κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα στα παιχνίδια που έπαιξα. Ξέρω τις ικανότητές μου και περιμένω την ευκαιρία μου», ανέφερε αρχικά ο Λημνιός.

Και πρόσθεσε: «Δύο ημέρες πριν από τον αγώνα Κυπέλλου με την Όσναμπρικ μίλησα με τον προπονητή μου και μου είπε πως είναι ευχαριστημένος από εμένα και ότι θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Οι προπονήσεις μου πηγαίνουν καλά και πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα μου. Έχω αρκετή ποιότητα, αυτό που λείπει είναι η ένταση των αγώνων. Ο ρυθμός εδώ είναι πολύ έντονος και έτσι το πιο σημαντικό είναι να μπεις στα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x