Γερμανία

Δανείζεται Στάνισιτς από Μπάγερν η Λεβερκούζεν

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Γιόζιπ Στάνισιτς από τη Μπάγερν Μονάχου στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, για τη νέα σεζόν.

Θέμα… ωρών θεωρείται στη Γερμανία η ανακοίνωση της Μπάγερ Λεβερκούζεν για την απόκτηση του Γιόζιπ Στάνισιτς με τη μορφή του μονοετούς δανεισμού από τη Μπάγερν Μονάχου.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης δεξιός μπακ θα περάσει από τα καθιερωμένα και συνάμα υποχρεωτικά ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα επισημοποιηθεί η μετακίνηση του στις «ασπιρίνες» από τους Βαυαρούς.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ωστόσο, δεν έχει μπει ρήτρα αγοράς του Στάνισιτς παρά την θέληση της Λεβερκούζεν, καθώς η Μπάγερν υπολογίζει στον 23χρονο άσο για το άμεσο μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αν μη τι άλλο προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η πρωταθλήτρια Γερμανίας συμφώνησε να τον παραχωρήσει την ώρα που και ο -επίσης δεξιός οπισθοφύλακας- Μπενζαμέν Παβάρ είναι… φευγάτος!

Πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι στην συγκεκριμένη θέση, η Μπάγερν έχει μόνο τον Νουσαΐρ Μαζραουί και τον Μπούνα Σαρ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Τόμας Τούχελ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x