Γερμανία

Λεβαντόβσκι: Επιστρέφει με Μάιντς και στο… κυνήγι του Μίλερ

Στην αποστολή της Μπάγερν Μονάχου για το αυριανό εντός έδρας ματς κόντρα στην Μάιντς θα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που θέλει άλλα πέντε γκολ για να πιάσει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ.

Ενισχυμένη και πάλι με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα είναι η Μπάγερν Μονάχου αύριο το μεσημέρι, στην εντός έδρας αναμέτρηση της απέναντι στην Μάιντς, όπως αποκάλυψε ο Χάνζι Φλικ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου...

Ο 32χρονος στράικερ των Βαυαρών έχει μπροστά του τον μεγάλο στόχο της ισοφάρισης της επίδοσης των 40 τερμάτων στο γερμανικό πρωτάθλημα σε μια χρονιά, που κρατάει ο Γκερντ Μίλερ από τη σεζόν 1971-72, μετρώντας ήδη 35 «τεμάχια»!

«Νομίζω ότι συμφωνούν όλοι (σ.σ. ιατρικό επιτελείο και προπονητικό τιμ). Σας υπόσχομαι ότι θα είναι στην αποστολή», σχολίασε σχετικά ο Γερμανός τεχνικός.

Ο Λεβαντόβσκι απουσίασε ως γνωστόν από τα έξι τελευταια παιχνίδια της Μπάγερν, λόγω του τραυματισμού του με την εθνική Πολωνίας.

Παράλληλα, στην διάθεση του Φλικ θα είναι και ο Λέον Γκορέτσκα, ενώ αμφίβολο είναι αν θα επιστρέψουν ο Σερζ Γκνάμπρι, αλλά και ο Μαρκ Ρόκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x