Γερμανία

Αποθέωση του Τζίμα από Κλόζε: «Δίνει την καρδιά του στο γήπεδο, μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα»

Το εγκώμιο του Στέφανου Τζίμα έπλεξε ο Μίροσλαβ Κλόζε, μετά τα δύο γκολ του στο νικηφόρο για τη Νυρεμβέργη, πρόσφατο, ντέρμπι με αντίπαλο την Γκρόιτερ Φιρτ!

Η επικράτηση της Νυρεμβέργης επί της Γκρόιτερ Φιρτ με το εντυπωσιακό 4-0, την περασμένη Κυριακή (20/10), έφερε... φαρδιά πλατιά την «υπογραφή» του Στέφανου Τζίμα.

Με τον 18χρονο σέντερ φορ που αγωνίζεται στην πρώτη ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει δύο τέρματα στο ντέρμπι των Φράγκων και να φτάνει παράλληλα τα τέσσερα, μετά από έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έχοντας δώσει και μια ασίστ!

Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα τα εγκωμιαστικά σχόλια του Μίροσλαβ Κλόζε προς το πρόσωπό του, με τον προπονητή της Νυρεμβέργης να περιμένει ακόμα καλύτερα πράγματα από εκείνον στο μέλλον.

«Μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα με την μπάλα. Είναι σε φόρμα, παίρνει χρόνο συμμετοχής και σκοράρει. Η δουλειά συνεχίζεται, αλλά ο Τζίμας δίνει την καρδιά του στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

«Μου πήρε λίγο περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ. Το ποδόσφαιρο εδώ είναι πιο έντονο, αλλά τώρα νιώθω καλά», ανέφερε από την πλευρά του ο Τζίμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x