Γερμανία

Καταδικάστηκε ο Λέμαν για περιστατικό με αλυσοπρίονο

Ο Γενς Λέμαν καταδικάστηκε από γερμανικό δικαστήριο για μια πολύ παράξενη υπόθεση.

Ένοχος κρίθηκε από δικαστήριο στο Μόναχο ο Γενς Λέμαν για μια πολύ παράξενη υπόθεση που έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2022.

Ο 54χρονος Γερμανός παλαίμαχος τερματοφύλακας καλείται να πληρώσει 135.000 ευρώ επειδή εισέβαλε …με άγριες διαθέσεις στο γκαράζ του γείτονά του και του έκοψε τις δοκούς που στήριζαν την οροφή με αλυσοπρίονο!

Ο άλλοτε διεθνής τερματοφύλακας της Άρσεναλ προσπάθησε και δεν κατάφερε να απενεργοποιήσει μια κάμερα ασφαλείας, με αποτέλεσμα η επίθεση να καταγραφεί ηλεκτρονικά.

Ο Λέμαν ζει δίπλα στη γραφική λίμνη Στάρνμπεργκ στη Βαυαρία τα τελευταία 17 χρόνια και λέγεται πως είχε διαφωνίες με τον γείτονά του επειδή θεωρούσε πως καταπατούσε το οικόπεδό του και του έκρυβε την θέα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, καθώς είχε συλληφθεί για εξύβριση αστυνομικών, επειδή έφυγε χωρίς να πληρώσει ένα πάρκινγκ σε αεροδρόμιο, αλλά και επειδή οδηγούσε έχοντας καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

Μετά το τέλος της καριέρας του διετέλεσε και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Χέρτα Βερολίνου, αλλά στη συνέχεια απολύθηκε μετά από ένα ρατσιστικό μήνυμα στο WhatsApp που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, για το οποίο ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x