Γερμανία

Φεύγει από Ντόρτμουντ ο Γκέτσε, πρώτο φαβορί η Χέρτα!

Ρεπορτάζ στη Γερμανία θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Μάριο Γκέτσε από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, τονίζοντας πως η Χέρτα Βερολίνου κι άλλη μια ομάδα από τη Δύση τον θέλουν.

«Αυτό δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Είμαστε σε συζητήσεις με τον Μάριο». Τάδε έφη, Μίχαελ Τσορκ, με τον αθλητικό διευθυντή της Μπορούσια Ντόρτμουντ να τοποθετείται στα μέσα Γενάρη αναφορικά με την αποχώρηση του Μάριο Γκέτσε στο τέλος της σεζόν.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Ruhr Nachrichten», δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις για επέκταση του συμβολαίου του Γερμανού άσου εδώ και μήνες, με τον χωρισμό των δύο πλευρών να θεωρείται ήδη αποφασισμένος!

Το σίγουρο είναι ότι ο Γκέτσε παίζει ελάχιστο ρόλο στα πλάνα των Βεστφαλων αυτή τη σεζόν... Μετράει 13 εμφανίσεις στη Bundesliga, πέντε μόνο ως βασικός και με ένα μόλις ολόκληρο 90λεπτο! Ενώ αμείβεται με περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Τον τελευταίο καιρό, ο 27χρονος επιθετικός απασχόλησε τις Χέρτα Βερολίνου, Ίντερ και Τότεναμ, ενώ όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα σήμερα η πρώτη βρίσκεται σε θέση ισχύος για την απόκτηση του Γκέτσε.

Με τους «πρωτευουσιάνους» να έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός του κορωνοϊού και της αβεβαιότητας για το μέλλον και μια ομάδα από την Δύση, που επίσης αγωνίζεται στη Bundesliga...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x