Γερμανία

Επίσημο: Στη Νυρεμβέργη ο Τζίμας

Στη Νυρεμβέργη και επίσημα με τη μορφή δανεισμού απ’ τον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται πλέον ο Στέφανος Τζίμας.

Είναι πλέον επίσημο: Ο Στέφανος Τζίμας στη Νυρεμβέργη! Ο ΠΑΟΚ, όπως και ο σύλλογος της Γερμανίας, ανακοίνωσαν τη μετακίνηση του 18χρονου επιθετικού στην ομάδα του Μίροσλαβ Κλόζε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το deal προβλέπει ρήτρα ύψους 18 εκατ. ευρώ (+2 εκατ. σε μορφή μπόνους).

«Για μένα θα είναι η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό και συνειδητά αποφάσισα να μετακομίσω στην Νυρεμβέργη. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να μάθω πολλά από τον Μίροσλαβ Κλόζε και να κάνω μια επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα», ανέφερε ο Τζίμας στην ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Γιώτης Χατζηαλεξίου, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Στέφανος αποφάσισε να παίξει στην Νυρεμβέργη την επόμενη σεζόν και να κάνει το επόμενο βήμα στη νεαρή του καριέρα εδώ. Είχε διάφορες προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά χάρη στις επαφές του Μίροσλαβ Κλόζε και του Όλαφ Ρέμπε καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτή τη μεταγραφή».

Ο Όλαφ Ρέμπε τόνισε: «Ο Στέφανος είναι ένας κορυφαίος επιθετικός στην ηλικιακή του κατηγορία και είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να τον πείσουμε για την πορεία μας. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας πραγματικός σέντερ φορ. Τώρα είναι στο χέρι του να αποδείξει τον εαυτό του στη φανέλα του συλλόγου».



Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Δανεικός στη Νυρεμβέργη ο Τζίμας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Στέφανου Τζίμα στη Νυρεμβέργη μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25.

Στις αρχές του 2023, «ανέβηκε» στην ανδρική ομάδα για προπονήσεις και τέσσερις μέρες αφότου έκλεισε τα 17 του χρόνια, στις 10.01.23, πάτησε το χορτάρι της Τούμπας στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα. Έκτοτε ο Τζίμας αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια με τη φανέλα του Δικεφάλου. σημειώνοντας πέντε γκολ και μία ασίστ, ενώ κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πριν λίγες μέρες ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο μέχρι το 2028 κι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Νυρεμβέργη, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να γεμίσει με εμπειρίες.

Στέφανε σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Γερμανία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x