Γερμανία

Έμεινε στον πάγκο της Αυστρίας όντας θετικός στον κορωνοϊό!

Όχι μόνο δεν έπαιξε στο ματς της Αυστρίας με την Ουαλία ο Στέφαν Πος, αλλά κόλλησε και Covid-19, με αποτέλεσμα να χάσει τώρα τον αγώνα της Χόφενχαϊμ με την Μπόχουμ.

Στον πάγκο της εθνικής Αυστρίας έμεινε για όλο το 90λεπτο κόντρα στην Ουαλία την περασμένη Πέμπτη, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, ο Στέφαν Πος.

Αυτό όμως δεν ήταν το χειρότερο για τον αμυντικό της Χόφενχαϊμ, καθώς εν τέλει αποδείχτηκε ότι ήταν και θετικός στον κορωνοϊό!

Έτσι, ο Πος θα αναγκαστεί να λείψει δεδομένα από την επερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση της γερμανικής ομάδας με την Μπόχουμ, το προσεχές Σάββατο…

Τα προβλήματα λόγω Covid-19 είναι πολλά και σημαντικά, ήδη για την Χόφενχαϊμ, η οποία στερήθηκε τους Ιλίας Μπεμπού, Φλόριαν Γκρίλιτς και Πάβελ Καντεράμπεκ στην ήττα από την Χέρτα Βερολίνου με 3-0, ενώ και ο Μπένγιαμιν Χίμπνερ έμεινε στον πάγκο, έχοντας ίωση.

Ο 24χρονος στόπερ μετράει φέτος 23 συμμετοχές στην Bundesliga με την ομάδα του Κράιχγκαου και άλλες τρεις στο Κύπελλο, ενώ συνολικά έχει 119 εμφανίσεις και δύο γκολ από το 2017.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x