Γερμανία

Αλάμπα: «Κανείς από τη Μπάγερν δεν με ενημέρωσε επίσημα, δεν ισχύουν όσα γράφονται»

Μιλώντας για το διαφαινόμενο «διαζύγιο» με τη Μπάγερν Μονάχου ο Νταβίντ Αλάμπα δήλωσε πληγωμένος και απογοητευμένος.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αυριανού ματς της Μπάγερν Μονάχου με την Ζάλτσμπουργκ, ο Νταβίντ Αλάμπα εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα ποσά που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την εν εξελίξει ανανέωση της συνεργασίας του με τους Βαυαρούς.

«Θα ήθελα τα εσωτερικά θέματα να είχαν παραμείνει εσωτερικά. Αν παρουσιάζομαι έτσι όπως παρουσιάζομαι, που δεν είναι η αλήθεια, μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις των οπαδών. Τα ποσά που γράφτηκαν, πολύ απλά, δεν είναι αληθινά. Είμαι απογοητευμένος και πληγωμένος που δεν διαψεύστηκαν από τους αρμόδιους», σχολίασε αρχικά ο 28χρονος αμυντικός.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει πραγματικά να αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου. Νιώθω πολύ άνετα και είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Μετά από χθες το απόγευμα, δεν μπορώ να πω πως θα είναι τα πράγματα στο μέλλον. Κανείς δεν μου μίλησε επίσημα».

Ως γνωστόν, την Κυριακή το βράδυ, οι διοικούντες την Μπάγερν απέσυραν την τελευταία προσφορά τους, καθώς οι εκπρόσωποι του Αλάμπα απέρριψαν την τελευταία τους πρόταση!

Τα «αφεντικά» των πρωταθλητών Ευρώπης είχαν δώσει ως τελικη προθεσμία για την εξεύρεση συμφωνίας ή όχι με τον Αυστριακό άσο τα τέλη Οκτώβρη και, από την στιγμή που λύση δεν βρέθηκε, πήραν αυτή την απόφαση…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x