Γερμανία

Βρήκε στόπερ η Άιντραχτ που ήθελε τον Κουλιεράκη: Τα σκάει και παίρνει τον Τεάτ!

Ετοιμάζει βαλίτσες για Φρανκφούρτη ο Αρτούρ Τεάτ. Η Άιντραχτ (που ενδιαφέρθηκε θερμά για τον Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ) είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Βέλγο αμυντικό της Ρεν.

Απομακρύνεται εντελώς η περίπτωση Κουλιεράκη για την Άιντραχτ. Είχε κυκλοφορήσει από την Τετάρτη η πληροφορία ότι αποσύρει η ομάδα της Φρανκφούρτης το ενδιαφέρον της για τον στόπερ του ΠΑΟΚ.

Πλέον, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει ο Έλληνας στόπερ (ο οποίος βρίσκεται κοντά στη Βόλφσμπουργκ) στους «αετούς». Αφού το κενό στο κέντρο της άμυνας των Γερμανών με τη διαφαινόμενη προσθήκη του Αρτούρ Τεάτ. Διότι οι δύο ομάδες τα έχουν βρει με ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ. Ο έγκυρος Φαμπρίσιο Ρομάνο κάνει λόγο για 16+3 εκατ. ευρώ, ενώ ο Γερμανός Φλοριάν Πλέτενμπεργκ τονίζει ότι ο 24χρονος Βέλγος άσος είναι κοντά στην Άιντραχτ, αλλά επισημαίνει ότι δεν υπάρχει οριστικό deal.

Συνεπώς ο Τεάτ ετοιμάζει τις αποσκευές του για τον 4ο προορισμό της επαγγελματικής του καριέρας, έχοντας αγωνιστεί σε Οστάνδη, Μπολόνια και Ρεν, όπου βρίσκεται από το 2022. Σε διεθνές επίπεδο, μετράει 18 συμμετοχές με την εθνική Βελγίου, με την οποία έκανε τρεις συμμετοχές στο Euro 2024.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x