Γερμανία

Bild: «Στο στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μαυροπάνος»

Ρεπορτάζ στη Γερμανία αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση του Ντίνου Μαυροπάνου από την Στουτγκάρδη τον Γενάρη!

Θέμα αποχώρησης του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου από την Στουτγκάρδη με προορισμό την Ισπανία θέτει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Bild»…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει στο στόχαστρό της τον 25χρονο αμυντικό, με το ενδιαφέρον της να είναι ήδη καταγεγραμμένο.

Μάλιστα, η πολύ καλή χρονιά που κάνει ο Μαυροπάνος με τη φανέλα των Σουηβών φαίνεται πως έχει... ενεργοποιήσει ξανά τους ανθρώπους των «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτησή του μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο!

Ο διεθνής Έλληνας άσος δεσμεύεται με έχει συμβόλαιο με την Στουτγκάρδη μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ενώ η γερμανική ομάδα θα αξιώσει ένα ποσό γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει στην Ατλέτικο νωρίτερα...

Τη φετινή σεζόν ο Μαυροπάνος μετράει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και μια ασίστ στη Bundesliga.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x