Γερμανία

Δεν έκαναν μεταγραφή γιατί χάλασε το φαξ!

Τη Δευτέρα στις 18:12 στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γερμανίας έφτασε ένα φαξ με το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ, με βάση το οποίο ο 22χρονος ποδοσφαιριστής άφηνε το Αμβούργο και θα συνέχιζε την καριέρα του στην Κολωνία. Ως εδώ, όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα: η μεταγραφική περίοδος είχε λήξει δώδεκα λεπτά πριν! Τόσο οι δύο ομάδες, όσο και ο Καμερουνέζος επιθετικός κατηγορούν την… τεχνολογία, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε πρόβλημα στην τηλεφωνική σύνδεση!

Τη Δευτέρα στις 18:12 στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γερμανίας έφτασε ένα φαξ με το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ, με βάση το οποίο ο 22χρονος ποδοσφαιριστής άφηνε το Αμβούργο και θα συνέχιζε την καριέρα του στην Κολωνία. Ως εδώ, όλα καλά.

Το μόνο πρόβλημα: η μεταγραφική περίοδος είχε λήξει δώδεκα λεπτά πριν! Τόσο οι δύο ομάδες, όσο και ο Καμερουνέζος επιθετικός κατηγορούν την… τεχνολογία, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε πρόβλημα στην τηλεφωνική σύνδεση και ζητούν την κατανόηση της ομοσπονδίας.

Η μετακίνηση του Τσούπο-Μότινγκ είχε εξελιχθεί έτσι κι αλλιώς σε θρίλερ την τελευταία ημέρα του Γενάρη. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε μια ανάσα από τη Γουέστ Μπρομ, αλλά τριάντα λεπτά πριν εκπνεύσει η προθεσμία έγινε ανατροπή των δεδομένων και ο παίκτης συμφώνησε με την Κολωνία. Ο μάνατζέρ του προσπάθησε να στείλει το φαξ, αλλά διαπίστωσε –όπως υποστηρίζει η πλευρά του ποδοσφαιριστή- πως υπήρχε πρόβλημα στις τηλεπικοινωνίες.

Τώρα ζητούν την από την ομοσπονδία να αποδεχτεί τη δικαιολογία και να επικυρώσουν τη μεταγραφή και εντός της εβδομάδας αναμένεται η απόφαση.

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x