Ισπανία

Προειδοποιεί για τα ρατσιστικά συνθήματα ο Βινίσιους: «Την επόμενη φορά θα αποχωρήσουμε από το γήπεδο»

Ο Βινίσιους έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για τα ρατσιστικά συνθήματα, τονίζοντας ότι αν εκείνος ή οι συμπαίκτες του βρεθούν ξανά αντιμέτωποι με τέτοιες συμπεριφορές θα αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Αποδέκτης ρατσιστικών συμπεριφορών ήταν σε πολλές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια στα ισπανικά γήπεδα ο Βινίσιους, που είναι αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε δηλώσεις στο CNN, τονίζοντας πως αν ο ίδιος ή οι συμπαίκτες του πέσουν πέσει ξανά θύματα ρατσιστικής επίθεσης, τότε θα αποχωρήσουν από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Πρέπει να φεύγουμε από τον αγωνιστικό χώρο, ώστε τα πράγματα να αλλάξουν το συντομότερο δυνατό. Στον σύλλογο πλέον μιλάμε περισσότερο για αυτό. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι είπαμε πως την επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό θα φύγουμε από το γήπεδο. Αυτοί που μας προσβάλλουν θα πρέπει να πληρώσουν μεγαλύτερη ποινή.

Πολλοί φοβούνται να εκφραστούν εν ώρα αγώνα, επειδή υπάρχουν πολλές κάμερες. Σιγά-σιγά θα μειώσουμε τον ρατσισμό. Φυσικά, δεν θα μπορέσουμε να τον σταματήσουμε, αλλά είμαι ήδη χαρούμενος που είμαι σε θέση να αλλάξω τη νοοτροπία στην Ισπανία
», ήταν μεταξύ άλλων στα λόγια του φαβορί για τη φετινή Χρυσή Μπάλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x