Γενικά

Ορίστηκε να διευθύνει παιχνίδι του Youth League ο Βεργέτης

Να διευθύνει την αναμέτρηση της Μπρεστ με τη Στουρμ Γκράτς (19/9) για την 1η αγωνιστική του Youth League, ορίστηκε ο Έλληνας διαιτητής, Χρήστος Βεργέτης.

Ορίστηκε να διευθύνει παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Youth League ο Χρήστος Βεργέτης.

Ο Έλληνας διαιτητής επιλέχθηκε από την UEFA για να διαιτητεύσει την αναμέτρηση της Μπρεστ με τη Στουρμ Γκρατς, η οποία θα διεξαχθεί στη Γαλλία την Πέμπτη 19/9 στις 15:00, έχοντας για βοηθούς τους Ανδρέα Φωτόπουλο και Κωνσταντίνο Στάικο, ενώ τέταρτος θα είναι ο Γάλλος, Πιέρ Λεγκά.

Θυμίζουμε ότι στο φετινό Youth League συμμετέχει και η κάτοχος του τροπαίου, Κ19 του Ολυμπιακού, η οποία θα ξεκινήσει από τον 2ο γύρο της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ταλίνα Κάλεφ (Εσθονία) - Σάντα Κολόμα (Ανδόρρα), με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 23 Οκτωβρίου και το δεύτερο για τις 6 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, έχει ήδη κληρωθεί και ο επόμενος αντίπαλος των «ερυθρόλευκων», αφού σε περίπτωση που πάρουν την πρόκριση, στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Τρέτσιν (Σλοβακία) – Ζμπογιοβκα Μπρνο (Τσεχία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x