Ιταλία

Αυτό φημολογείται ότι είναι το νέο συμβόλαιο του Μανωλά - Στα ύψη η ρήτρα

Έτοιμη να «δέσει» τον Κώστα Μανωλά παρουσιάζεται η Ρόμα. Δείτε τις αποδοχές με τις οποίες φέρεται να συμφώνησαν οι «τζιαλορόσι» με τον Έλληνα στόπερ και το ποσό που θα μπει ως ρήτρα στο νέο συμβόλαιο.

Happy end για τη Ρόμα -αλλά και για τον ίδιο αν ευσταθούν τα ποσά που παρουσιάζονται- φέρεται να παίρνει το σίριαλ του Κώστα Μανωλά.

Μετά από ένα θερμό καλοκαίρι (στο οποίο παρουσιάστηκε στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων όπως οι Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τσέλσι) ο Έλληνας στόπερ είναι πολύ κοντά στο να σφραγίσει την παραμονή του στους «τζιαλορόσι».

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «Calciomercato», που σημειώνει ότι οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών για επέκταση του συμβολαίου τους (που λήγει το 2019) είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μανωλάς ζητούσε ετήσιες αποδοχές 4 εκατ. ευρώ (αυτή τη στιγμή αμείβεται με 1,5 εκατ.), οι Ρωμαίοι προσέφεραν 2,5 εκατ. και τελικά η «χρυσή τομή» φαίνεται να βρίσκεται στα 3 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται, δε, το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ ως το 2020 ή το 2021 και όποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Έλληνα αμυντικό στο μεσοδιάστημα θα χρειαστεί να καταβάλλει ρήτρα 40 εκατ. ευρώ (χωρίς φυσικά να υπάρχει από ‘δω και πέρα η υποχρέωση της Ρόμα να καταβάλλει ποσοστό στον Ολυμπιακό).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x