Γενικά

Ο Μπερνάρ απέκλεισε τον Μαρσέλο

Η Ατλέτικο Μινέιρο του Μπερνάρ Ντουάρτε νίκησε 2-0 τη Φλουμινένσε του Μαρσέλο Βιέιρα στο βραζιλιάνικο ντέρμπι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa Libertadores.

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε επικράτησε στην κόντρα με τον Μαρσέλο Βιέιρα. Η Ατλέτικο Μινέιρο του πρώην μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού, αλλά και του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Γκουστάβο Σκάρπα, επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Φλουμινένσε του πρώην αριστερού μπακ των Πειραιωτών και τέσσερις φορές πρωταθλητή Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό του φετινού Copa Libertadores, ανατρέποντας το 0-1 της πρώτης αναμέτρησης την περασμένη εβδομάδα, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του επονομαζόμενου και Τσάμπιονς Λιγκ της Νοτίου Αμερικής, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρίβερ Πλέιτ.

Η κάτοχος του τροπαίου δέχτηκε δυο γκολ από τον Ντεΐβερσον, το πρώτο στο 50' μετά από ασίστ του Σκάρπα και το δεύτερο στο 87’.

Ο Νταΐβερσον, μάλιστα, ήταν αυτός που αντικατέστησε στο 45΄τον Μπερνάρ. Ο Μαρσέλο μπήκε στο 57’ στη θέση του Ντιόγκο Μπαρμπόσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x