Ισπανία

Σε προχωρημένες επαφές με την Τζιρόνα για τον Ντόβμπικ η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Άρτεμ Ντόβμπικ από την Τζιρόνα βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία βλέπει στο πρόσωπο του Ουκρανού στράικερ τον αντικαταστάτη του Μοράτα!

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Άρτεμ Ντόβμπικ πάει να ολοκληρώσει η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Τζιρόνα για την απόκτηση του 27χρονου φορ, ο οποίος την περσινή σεζόν έβγαλε «μάτια» στη La Liga, όντας ο πρώτος σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος με 24 γκολ και 8 ασίστ σε 36 συμμετοχές!

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, οι Μαδριλένοι έχουν βρει στο πρόσωπο του διεθνούς Ουκρανού στράικερ τον ιδανικό αντικαταστάτη του Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος και αποχώρησε από το «Μετροπολιτάνο» πριν από λίγες ημέρες για λογαριασμό της Μίλαν.

Μάλιστα, παρά το γεγονός πως η Τζιρόνα διατηρεί ρήτρα αποδέσμευσης 40 εκατομμυρίων ευρώ, οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονται για ένα μικρότερο ποσό ώστε να κλείσει το deal.

Μέσα στις επόμενες ημέρες είναι σχεδόν σίγουρο πως θα υπάρξουν εξελίξεις, με τις πιθανότητες της ολοκλήρωσης της μεταγραφής να είναι θετικές για την Ατλέτικο.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x